Selecteer een pagina

12,50 

Includes 19% BTW
(16,67  / 1 Liter)Alcohol 12,97 % vol

2022 Regent

Ontdek de fascinatie van onze voortreffelijke droge Regent rode wijn: dieprood, gelaagd, mediterraan. Perfect bij krachtige gerechten, ontvouwt hij zijn complexiteit wanneer hij gedecanteerd wordt. Een genot dat de mediterrane manier van leven tastbaar maakt in elke fles.

12,50 

Includes 19% BTW
(16,67  / 1 Liter)Alcohol 12,97 % vol

Op voorraad

Wijn details

Droge rode wijn Ontdek de fascinerende wereld van onze voortreffelijke droge Regent rode wijn. Deze wijn wordt met de grootste zorg gemaakt van volledig rijpe, donkerrode druiven van het unieke ras Regent. De donkere robijnrode kleur van deze wijn onthult gelaagd fruit dat doet denken aan

  • Cassis,
  • Morellen kers en
  • Blackberry

herinneringen. De mediterrane smaak die deze wijn krijgt door zijn zachte tannines maakt het een echt plezier om te drinken. De druiven, verkregen uit de teelt met verminderde opbrengst, worden onmiddellijk na de oogst bevrijd van stengels en steeltjes en samengebracht in de giststarter. Dit uitgebreide proces resulteert in een dieprode, warme rode wijn die is gemodelleerd naar grote mediterrane wijnen en zijn karakteristieke diepte en complexiteit onthult. Onze volle Regent droge rode wijn past goed bij sterke wild- of vleesgerechten en bij de Italiaanse of Franse keuken. Een speciale geniet tip: Decanteer de wijn om de smaken nog intenser te ervaren. Dit proces zorgt ervoor dat de wijn letterlijk kan ademen en smaaknuances krijgt die zijn volledige complexiteit naar voren brengen. Je kunt de geopende fles van deze uitzonderlijke wijn zonder zorgen vele dagen buiten de koelkast bewaren. Het zal je verrukken met zijn frisheid en elegantie, zelfs na het openen. Ervaar de fascinatie van een wijn die niet alleen het gehemelte maar ook de zintuigen verrijkt. Dompel jezelf onder in de mediterrane manier van leven die voelbaar is in elke fles van onze Regent droge rode wijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “2022 Regent” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer informatie

Gewicht 1,25 kg
Trinktemperatur

18-20°C

Säure 4,3 g/L
Restzucker 4,9 g/L
Geschmacksrichtung

Trocken

Jahrgang

2022

Produktlinie

SELEKTION

Allergenhinweis

enthält Sulfite

Hersteller

Weingut Bernhard Reef, Bernkasteler Str. 18, 54518 Osann-Monzel

Ingrediënten

Druiven, sacharose, stabilisatoren: kooldioxide

Allergenen

bevat sulfieten


Misschien vind je deze producten wel leuk:
ï“£
Waarom Weingut Reef?

Bij ons koop je je wijn rechtstreeks van de wijnboer aan de Moezel, alsof je er zelf bij bent.

Zonder wijnhandelaren – dit betekent dat je bij ons altijd de beste prijs krijgt en ook direct advies van de mensen die de wijn hebben gemaakt.

ï’‹
Verzenden

Tenzij anders vermeld op de productpagina, zijn onze wijnen direct leverbaar.

We versturen je bestelling uiterlijk de volgende dag na ontvangst van je bestelling via UPS.

Je pakket komt binnen 1-2 dagen aan!