Selecteer een pagina
Aanbieding
0% Rabatt

Wijnabonnement

Ontdek elke maand nieuwe, zelfgekozen wijnen met ons wijnabonnement, dat handig direct bij je thuis wordt bezorgd. Geniet van een persoonlijke selectie, laat je verrassen en maak deel uit van onze exclusieve wijncommunity.

Vanaf: 29,99  iedere 3 maanden

Includes 19% BTW

Wissen

Details verpakking

Welkom bij het exclusieve wijnabonnement – de ideale oplossing voor iedereen die zich niet kan binden, van verrassingen houdt en voortdurend op zoek is naar nieuwe smaakervaringen! Dit wijnabonnement is ook ideaal als cadeau voor speciale gelegenheden of om een wijnliefhebber regelmatig plezier te doen.

Ontdek de fascinerende wereld van wijn elke maand opnieuw:

Weet je niet zeker met welke wijn je je gehemelte vandaag moet verwennen? Maak je geen zorgen! Het REEF wijnabonnement brengt elke maand een zorgvuldig geselecteerde collectie exquise wijnen rechtstreeks bij je thuis. Geniet van de verscheidenheid en ontdek wijnsoorten die je misschien nog nooit hebt geprobeerd.

Hou je van verrassingen? Dan is het REEF wijnabonnement iets voor jou:

Er is niets spannender dan elke maand een verrassing te openen. Onze selectie uitgelezen wijnen, zorgvuldig voor je uitgekozen, laat je nieuwe aroma’s en smaken ontdekken en verbreedt je wijnhorizon.

Handige levering direct aan huis:

Geen stressvolle ritjes meer naar de wijnwinkel! Met ons wijnabonnement krijg je je nieuwe favoriete wijnen direct thuisbezorgd. Stel gewoon het bezorginterval in dat het beste bij jouw levensstijl past en wij zorgen voor de rest. Ontspan en verheug je op het moment dat je de deur opent en een selectie wijnen van hoge kwaliteit in ontvangst neemt.

Selectie op maat naar jouw smaak:

Zou je niet verrast willen worden? Jammer, maar je voorkeuren zijn belangrijk voor ons. Je hebt de mogelijkheid om ons je voorkeuren te laten weten, zodat we een selectie kunnen samenstellen die precies bij jouw smaak past. Of het nu rode wijn, witte wijn of misschien een mix van die twee is – we passen ons graag aan je wensen aan.

Selecteer het juiste bezorginterval voor het REEF wijnabonnement:

  • elke maand
  • elke twee maanden
  • elke drie maanden

Als je nog vragen hebt over het wijnabonnement, kun je ook contact met ons opnemen via onze chat.

Wijnkenmerken

Gewicht N/B
Allergenhinweis

enthält Sulfite

Hersteller

Weingut Bernhard Reef, Bernkasteler Str. 18, 54518 Osann-Monzel